fredag, april 23, 2010

I helga som var..

..reiste RF på hyttetur! Vi tok turen til Kvamskogen, 1,5 time utenfor Bergen. Etter en bratt, snøfylt, altfor lang bakke med altfor tunge ølkasser å bære, kom vi oss inn i den store, varme hytta som rommet 29 festklare RFere! Her var mesteparten av styret, samt noen pamper (gamle styremedlem), samlet rundt uno og brettspill (ja, faktisk), før kveldens festligheter begynte.

På lørdagen hadde jentene stelt i stand rebusløp for guttene, hvor en kunne samle poeng gjennom jentequiz - som handlet mest om jentene som var med på hytteturen, skuespillertalent og innlevelse, kreativ shotting og kreativt lagbilde - blant andre! Et meget vellykket opplegg om jeg får si det selv. Jeg var stasjonert på lagbildeposten, hvor kreativiteten innenfor homoerotikk var skremmende bra! På slutten av kvelden ble vinnerlaget annonsert, sammen med vinneren av den prestisjetunge tittelen Mr. Capra 2010! Vinneren var den personen som hadde utmerket seg mest gjennom hele konkurransen, og ble tildelt Daniel, vel fortjent! Etter rebusløpet følte Mr. Capra til og med for å gjengjelde showet til jentene med sitt eget lille show, som også var veldig bra gjennomført..

Hiver med styrebildet for våren, da jeg ikke tror det er så mange bilder fra turen som egner seg her. Men nedenfor ser dere mesteparten av det fantastiske styret til Bergen Realistforening, og av nykårede Mr. Capra, så har dere noe å hvile øynene på en stund.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar